De juiste werkhouding aan je bureau

Langdurig zitten wordt vandaag de dag ook wel het nieuwe roken genoemd. Te lang zitten is niet goed en kan op termijn bepaalde gezondheidsklachten veroorzaken zelfs als je regelmatig sport. Uit alle onderzoeken blijkt dat bewegen en afwisseling de belangrijkste oplossing is. De nieuwste trend is dan ook zittend en staand werken met elkaar af te wisselen.

Ook een bestaand bureau kan gemakkelijk aangepast worden naar een slimme en vitale werkplek. De zit-sta module is een perfect hulpmiddel om een ergonomische werkhouding te creƫren. Deze is eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor u zittend en staand werken kunt afwisselen. Voor een optimale werkhouding is de positie van het beeldscherm van essentieel belang.

Ook al is staand werken een trend en goed voor je gezondheid een slimme en vitale werkplek kan niet zonder een comfortabele bureaustoel. Onze bureaustoelen voldoen aan de Europese richtlijn NEN 1335 en zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Onze collectie bestaat uit diverse modellen bureaustoelen welke op vele manieren in te stellen zijn. Het is dan ook ons doel om voor iedereen een geschikte bureaustoel te vinden. Om er zeker van te zijn dat de gekozen bureaustoel voldoet kan elke stoel een paar werkdagen op proef geplaatst worden. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.