Reparatie & onderhoud 


Kwantinex, een specialist op het gebied van reparaties aan printers, kopieermachines en faxen. Wij zijn onafhankelijk en verlenen service aan praktisch alle merken. Omdat onze monteurs dagelijks veel machines onder handen krijgen kunnen zij snel een diagnose stellen. Voordat tot reparatie wordt overgegaan kan worden bepaald of de machine een reparatie nog wel waard is.

Uw kantoormachines maken deel uit van uw dagelijkse processen. Daarvan zijn wij ons als geen ander bewust. Snelle en accurate reactie op uw wensen is voor ons dan ook de normaalste gang van zaken. Indien mogelijk repareren wij gelijk bij het eerste bezoek. Veel vervangende onderdelen hebben wij direct of op korte termijn beschikbaar. Onze monteurs beschikken over een grote technische kennis en zijn uitstekend uitgerust met alle mogelijk gereedschappen.

 

 

Preventief onderhoud


Dit houdt in dat er bijvoorbeeld één maal per jaar preventief onderhoud wordt uitgevoerd aan al uw kantoormachines. Op deze manier voorkomt u storingen die ervoor kunnen zorgen dat het werk binnen uw bedrijf stil komt te liggen.

Onder preventief onderhoud verstaan we het in- en uitwendig reinigen van de printer, fax of copier. Kwantinex zal trachten de machine, indien mogelijk, in goede staat terug te brengen. Tevens zal de werking van de printer gecontroleerd worden en zullen eventuele reparaties (die buiten het preventief onderhoud vallen) in overleg worden uitgevoerd. Door preventief onderhoud uit te voeren wordt voorkomen dat er onnodig slijtage aan de machines optreedt waardoor de machines langer probleemloos zullen werken. Uiteraard vindt dit alles plaats tegen een afgesproken tarief! Neem contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie en prijzen.

Tarieven (exclusief BTW)


Voorrijkosten incl. half uur arbeid: € 72,-
(extra kilometers, vanaf 20 km € 0,85)

Extra arbeidskosten, per kwartier: € 18,-

Heeft u een storing? Neem contact met ons op!